Vi har mange hytter å tilby til våre gjester, og det skal være funksjoner som dekker de fleste behov. Noen av hyttene har mange soveplasser og alle fasiliteter, mens andre er litt enklere i standarden. Du velger helt selv hva du vil ha ut av hytta, og vi har også noen leiligheter du kan få leie.

Hvis du drar med familie og venner, så kan det være smart å leie en stor hytte framfor flere små, og da vil vi stille med renhold av hyttene underveis i oppholdet. Dette kan avtales på forhånd, selvfølgelig. Hyttene ble satt opp i 1998, så de er ikke så veldig gamle, og de har blitt renovert en gang etter den tid, og det var i 2006. Da ble utsiden av alle hyttene malt, og vårt sanitærbygg ble totalrenovert samme år. Det er separate dusjer og toaletter i bygget, så det skal ikke være problematisk å bruke.

Kjøkken og toaletter

Det er kjøkken og toaletter i de fleste hyttene vi har som har flere enn 4 soverom, og da slipper du å bruke sanitærbygget, men de hyttene som ikke har disse fasilitetene har fri tilgang til bygget uten ekstra kostnader. Hyttene ligger spredt rundt på campen rundt resepsjonen, men vi har et annet område som ligger litt utenfor. Hvis det er noe du eller dere trenger hjelp med, så er det bare å komme innom resepsjonen eller ringe oss på 98279187. Dette er vår beredskapstelefon som også er på utenfor resepsjonens åpningstider. Dette er hvis noen av hvitevarene skulle gå duken eller noe annet uforutsett skulle skje.

Leilighetene som vi har fått tak i har en god standard og ligger litt utenfor campen, og det er flere fasiliteter i disse, og er derfor litt dyrere i pris, men det er for de som kanskje vil ha en litt bedre luksus enn vanlige hyttene. Den ene leiligheten har en badestamp i hagen bak, så det skal kunne gå an å kose seg her hos Fuglestveit camp.

Priser

Vi har laget en oversikt over de prisene som gjelder på campen her:

Kano 150,-
Elgsafari 75,-/150,-
Rafting 370,-
Klatring pr. 15. Min 50,-
Klaring 3 timer 250,-
Nattvandring 125,-
Vandring 50,-
Paintball 500,-
Overnatting i lavo 50,- pr pers

Camping og hytter:

54m2 5-8 personer 1 uke 3000,-
fredag-søndag 1200
1 døgn 600,-

30m2 4-5 pers 1 uke 2500,-
fredag-søndag 800,-
1 døgn 400,-

Bobil og campingvogn:

Med strøm i 1 uke 650,-
Uten strøm 1 uke 550,-

Du leier en plass for prisen, og da er det enten med eller uten strøm. Du får fri tilgang til sanitæranlegget for denne prisen.

Telt:

1 døgn – 1 pers 100,-
1 pers ekstra 10,-

Du kan leie teltet så lenge du vil, og da betaler du for døgnene du har det, og så er det et tillegg på 10 kroner for hver ekstra person som skal være med i teltet.