Hvis det er noe du lurer på angående oss og campen kan du enkelt komme i kontakt med oss ved å sende mail eller ringe oss. I tillegg har vi et kontaktskjema her på siden som du kan få bruke. Hvis du er i nærheten kan du også stikke innom resepsjonen i åpningstiden, og du kan få en kaffekopp.

Vi er åpne i sommersesongen fra mai til august, og det er da det er mest pågang, så det lønner seg å være tidlig ute med å bestille hytte og andre ting du trenger. Du kan sende oss en mail på post@fuglestveit.no, så vil du få din henvendelse besvart så fort det lar seg gjøre. Eller så kan du ringe oss direkte på kontoret på telefon: 55699988. Der vil vi ta telefonen i vår åpningstid, og vår beredskapstelefon er ikke for disse henvendelsene.

Vi setter pris på at du tar kontakt på en måte som vi begge har muligheten til å svare og ha en dialog, så vil det gå mye enklere for oss begge. Hvis det er noe du lurer på må du ikke nøle med å ta kontakt, og vi vil gjerne være med å skreddersy et flott opplegg for deg og ditt reisefølge. Enten det er guidede ting eller generelle tips til hva dere kan gjøre. Ta kontakt i dag, så vil vi sette opp en god pakke til deg som gjør at du kan oppleve noen av sørlandets vakre perler.