Her vil du få med deg det som skjer på campen og vi legger ut løpende nyheter for deg til å få med deg. Det vil være nyheter gjennom sesongen om hva som skjer og hva du kan gjøre.

Det vil alltid være åpent her hos oss, men det er om sommeren vi har mest pågang, og da er det som regel fiske det går i. Vi stiller med mange muligheter til deg som du kan slå til på. Enten du vil være på campen og kose deg eller om du vil ut og utforske ting.

Du trenger fiskekort for å drive fisking i området, og det kan du få kjøpt hos oss eller andre bensinstasjoner i nærheten. En annen ting som er viktig å huske på er sesongbetinget fiske i forskjellige vann, og det vil si at vi ikke skal drive rovdrift på de vannene som er i nærheten. Det er en kvote vi forholder oss til, og det vil vi gjerne at våre gjester også skal gjøre.

Bygdeutviklingsprisen

Vi fikk tildelt Bygdeutviklingsprisen for 2004 i Vest-Agder, og det synes vi er veldig stort. Vi jobber for at alle som kommer skal ha det bra, og vi utvider alltid vårt tilbud etter det vi mener våre gjester kan nyte godt av.

Vi har mange hytter som vi disponerer, og nå har vi fått på plass et par ferieleiligheter som vi kan leie ut til våre gjester. Dette er leiligheter som har fire eller fem soverom, og holder en litt annen standard enn våre hytter. Det er litt pågang på disse leilighetene, så det lønner seg å være tidlig ute med å booke.

Det vil være flere arrangementer på campen i løpet av året, og da er det ofte om vinteren hvor vi arrangerer en pilkekonkurranse på vannet i nærheten. Hvor mange fisk kan man fange i løpet av en dag? Det er en morsom konkurranse for alle som vil være med, og det er bare for gøy. Da vil det være en fin premie til vinneren. Selv om det er kaldt i været, så er fisken klar for å bite.

Selger fiskekort for alle andra vann

I denne sesongen har vi dessverre ikke muligheten til å selge fiskekort for Mandalselva, men vi selger fiskekort for alle andre vann det er fiskemuligheter i. Det er et statskort som gjelder, og hvis du skal få fisket i Mandalselva, så må du på bensinstasjonen som ligger i Holum. Det er en liten tur fra campen, men det er altså mulig å fiske der hvis du ønsker. Eller så kan du ta turen innom resepsjonen for å skaffe deg statskortet. Da kan du fiske nesten hvor du vil.

Her under ”hva skjer?” vil du også se når resepsjonen har sine åpningstider, for det kan variere gjennom året. Det er ikke alltid den er åpen, og da må det være en annen kommunikasjon for at hyttene skal bli leid ut. Det er ikke problematisk, men det er smart å vite dette før man tar turen ut og møter et tomt hus. Nøkler vil bli gitt ut ved ankomst, men da er det ofte en rabattert pris ettersom det må være renhold på egen regning og så videre. Ta kontakt med oss hvis det er noe du lurer på angående resepsjonen og de funksjonene det har. Vi gjør det vi kan for at du skal få et fint opphold her hos oss, så det er bare å gi en tilbakemelding.